Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van de cookies. Meer info
OK, begrepen
Booking

Vakantiehuis La Lavandière

Welkom bij La Lavandière !

Ons vakantiehuis ligt in één van de mooiste dorpen van Wallonië.  Het huis ligt op een boogscheut van Chardeneux, in een prachtig stukje platteland.

Ons comfortabel en ruim vakantiehuis is uiterst geschikt voor families en vrienden, workshops en bedrijven. Wij ontvangen jullie graag in een authentiek huis boven de vallei van Chardeneux.

In het huis zijn 4 ruime slaapkamers en 3 dubbele familiekamers ter beschikking, waar ruim 20 personen kunnen genieten van de nodige privacy. De professionele keuken is o.m. uitgerust met een Lacanche fornuis, een grote koelkast, een professioneel koffiezetapparaat en een microgolfoven. Andere troeven van het huis zijn de barruimte met grote pooltafel, salon met haard, zeer lichtrijke eetruimte,…

Rond het huis kan U genieten van een mooie tuin afgebakend door een stromend beekje en een terras met uitzicht op het schilderachtig dorpje Chardeneux.  We dompelen U graag in een oase van rust en natuur die de Ardennen te bieden hebben.

Wij helpen U graag bij het invullen van uw verblijf. Lokale toeleveranciers, activiteiten voor jong en oud, leuke plekjes,…  Ons authentiek en vriendelijk onthaal maakt van ons huis een plek waar U zich ongetwijfeld thuis zult voelen.

Onze groepsaccomodatie is niet aangewezen voor groepen die de rust van de omgeving verstoren.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Roken is niet toegestaan in het gebouw.

Chardeneux ligt op 10 minuutjes van Durbuy (het kleinste stadje van de wereld) en van Marche-en-Famenne.